Jegyvásárlás

Program


"Örök álmodozó..." Veréb Tamás zenekaros nagykoncert

"Örök álmodozó..." Veréb Tamás zenekaros nagykoncert

A Puskás, a musical Puskás Öcsije ezúttal saját koncerttel érkezik a Győri Nemzeti Színház nagyszínpadára, méghozzá a legszebb musical slágerekkel és természetesen saját szerzeményeivel, kiváló zenészek és meglepetésvendégek kíséretében. A 2016-os 'Sztárban sztár' győztese első ízben mutatja be önálló estjét a Győri közönségnek, amely az "Örök álmodozó" címet kapta, Tamás egyik legmeghatóbb dala után.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. március 11. péntek, 19:00

Ajánlatunk


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!