Jegyvásárlás

Program


Őszi műterem-látogatások / Szűcs Attila műterme

Őszi műterem-látogatások / Szűcs Attila műterme

2018 őszén 3 műterembe látogatunk, ahol a résztvevők megismerhetik a művészeket és munkáikat, valamint egy szakmai beszélgetés keretében betekintést kaphatnak a művészi alkotófolyamatokba.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 19. péntek, 17:00

A Munkácsy-díjas Szűcs Attila az 1990-es évek elején induló festőgeneráció kiemelkedő képviselője, akit egy 2015-ös szakmai szavazáson a 10 legfontosabb hazai kortárs képzőművész közé választottak. Képei sok szállal kapcsolódnak a festészet klasszikus hagyományaihoz, érett stílusát ugyanakkor a posztkonceptualista felfogás jegyében alakította ki. 2016 végén a Ludwig Múzeumban nyílt meg pályájának eddigi legátfogóbb egyéni kiállítása, melyhez időzítve a világ egyik legismertebb művészeti könyvkiadója jelentette meg monográfiáját. Szűcs a festészetet önmegismerési folyamatnak tartja; a festés olyan, vallja, mintha egy pszichiáterrel beszélgetne az ember. A jó festmény pedig attól jó, hogy ezt a nagyon intim folyamatot, ezt a párbeszédet hozza felszínre. Ebbe a dialógusba most a műteremlátogatás résztvevői is bekapcsolódhatnak.

A beszélgetéseket dr. Emőd Péter vezeti.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron amerikai dobos.

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

Ajánló


Koncertszerű operaelőadás három felvonásban, két szünettel, olasz nyelven

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!