Jegyvásárlás

Program


Őszi tánc

Őszi tánc

Évadnyitó hangversenyünkön a fafúvósok különleges világába kalauzoljuk közönségünket. Ritkán hallhatjuk az egyik legkisebb fafúvós hangszert, a piccolót szólózni. Koncertünkön megmutatjuk Önöknek, hogy szakavatott kezekben fantasztikus virtuozitással tud megszólalni.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 28. hétfő, 19:00

Évadnyitó hangversenyünkön a fafúvósok különleges világába kalauzoljuk közönségünket. Ritkán hallhatjuk az egyik legkisebb fafúvós hangszert, a piccolót szólózni. Koncertünkön megmutatjuk Önöknek, hogy szakavatott kezekben fantasztikus virtuozitással tud megszólalni. A fafúvós kvartett - fuvola, oboa, klarinét, fagott - az egyik legizgalmasabb hangzásvilág a kamarazene világában, és a szórakoztató, "táncos" művek - melyeket zenészeink válogattak -, valamint Tóth Endre tolmácsolásában elhangzó vidám versek is garantálják, hogy könnyed, felejthetetlen estében lesz részük az Óbudai Társaskörben.

Közreműködik:
Somogyváry Csilla - fuvola, piccoló
Rácz János - fuvola
Gjorgjevic Dóra - piccoló
Várnai Beáta - klarinét
Szélpál Krisztina - oboa
Bodnár Judit - fagott
Kassai István - zongora

Tervezett műsor:
A. Burose: Duó
J. Brahms: Magyar táncok 7.8.14.1.
Dohnányi Ernő: Ária fuvolára és zongorára / Op.48.No.1./
J. Brahms: Magyar táncok 2.9.19.20.
Lajtha László: Quatre Hommage Op. 42.
J. Brahms: Magyar táncok 3.13.5.
J. Françaix: Quartett
J. Brahms: Magyar táncok 6.21.

Ajánlatunk


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Előadás gyerekeknek, fölnőtteknek és gyermeklelkű felnőtteknek.

Ajánló


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!