Program


Őszi Zenés Hétvége - péntek
2

Őszi Zenés Hétvége - péntek

Mézing Színészzenekar
Mező Zoltán és a Piggy Dance

Őszi Zenés Hétvége - péntek

Mézing Színészzenekar
A Madách Színház, a Budapesti Operettszínház és a Centrál Színház művészeivel, pop, rock műfajban. Céljuk, hogy igényes zenével szórakoztassák a nagyérdeműt. Műsorukban sokféle dal elhangzik a mindenki által ismert világslágerektől kezdve a retro dalokon át egészen a filmzenékig. Játszanak többek között Joe Cocker, Aretha Franklin, Chuck Berry-dalokat, de a felsorolást még hosszan lehetne folytatni.

Tagok:
Magyar Attila - basszusgitár(színművész Mádách Színház); Sándor Dávid - gitár (színművész Mádách Színház, Operaház különdíjas); Scheich Dávid - billentyű (színművész, Mádách Színház); Kecskés Tímea - ének (színésznő Madách Színház); Czuczor Dávid - ének (színész Operett Színház); András Attila - dob (hangmérnök Centrál Színház); Gorzsás Gábor - hangmérnök (hangmérnök Dankó rádió)

Mező Zoltán és a Piggy Dance
A Piggy Dance, a Mező tesók új formációja. Saját dalaik ötvözik a a raggie, a blues, a funky és olykor a népzene elemeit is. A feldolgozásaik zenei palettáján minden megtalálható a 90-es évek rap beat-jétől a napjaink rádióslágereiig.

Tagok:
Mező Márió - ének, rap; Mező Zoltán -ének, rap; Puchner Benedek - dob; Horváth Martin - bass; Oláh Benedek - billentyű; Hollós Marci - saxofon; Herlen Enh – hegedű

Ajánló


Ki a jelentéktelen? Hát akit a kevésbé jelentéktelenek annak tartanak. És ki a…

Az illúzió mesterei - 2021 New York, Peking, Dubai, Las Vegas, Monte Carlo…

Wayne Eagling / Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij: A diótörő Mesebalett két…