Jegyvásárlás

Program


Őszi Zenés Hétvége - szombat
4

Őszi Zenés Hétvége - szombat

Jammal & The GrooveTroop - Békefi Viktória - Siménfalvy Ágota - Dolhai Attila

Őszi Zenés Hétvége - szombat

16:00 Jammal & The GrooveTroop
A zenekar 2017-ben alakult. Műfaj, amit játszanak BrassBeat, azaz a hip-hop, pop, R’n’B, illetve rap zene keveredése a fúvószenével. A felállás rendkívül exkluzív: trombita, szaxofon, harsona, tuba és dob hangszerekből áll, melyet olykor ritmusos rap szövegek és pörgős beatbox (szájdobolás) fűszerez. Az akusztikus hangszerek lehetővé teszik, hogy a produkció bármilyen helyszínen, akár hangosítás nélkül is egyből megszólaljon. Repertoárunkon szerepelnek - a mai és régebbi világslágerek mellett - saját szerzemények is.

Tagok:
Jammal - rap, beatbox, dob; Oláh Márton - szaxofon, hangszerelés; Simai László - trombita; Tóth Gergő - trombita; Koppányi Béla - harsona; Rózsa István – tuba

17:30 Békefi Viktória
1993-ban született Budapesten. 1999-2007 között a szigetszentmiklósi József Attila Általános Iskola, 2007-2011 között az Egressy Béni Zeneművészeti Szakközépiskola és Gimnázium tanulója volt. 2006-2009 között a Sziget Színház stúdiósa volt. 2009-2016 között a Sziget Színház, mellette 2012-2016 között a Nemzeti Lovas Színház előadásaiban szerepelt. 2016-tól szabadúszó. 2019-ben megnyerte a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorának első évadát.

18:00 Siménfalvy Ágota
Színművész, énekesnő, színészdinasztiából származik, édesapja és apai nagyapja, valamint annak testvérei szintén színművészek voltak. Gyermekkora óta a zene, az éneklés, a színpad határozza meg az életét. A klasszikus zenétől a népzenén át, a musicalek, a klezmer, a sanzonok és a popzene világáig számos műfajban otthon van. Elnyerte a Súgó Csiga Díj-közönségdíját és a Bársony Rózsi Emlékgyűrűt, mint az év szubrettje.

18:35 Dolhai Attila
Hazánk egyik legnépszerűbb és legismertebb zenés-színésze. 37 éves korára a musicaltörténelem összes fontos darabjának férfi főszerepét eljátszotta már. 2006-ban jelentette meg első szólólemezét Ébredjen a nap címmel, melyet még három követett. Legutolsó, 2012-ben megjelent Ragyogás című albuma Aranylemez lett. Színészi és énekesi munkáját két Súgó Csiga díjjal, Emerton díjjal, 2013-ban pedig Jászai Mari díjjal ismerték el.

Ajánló


Milyen érzés lenne, ha volna egy saját, csakis hozzád kötődő állatod? Aki megért,…

Az előadást a Móricz Zsigmond Színházban többször is megfordult, szép sikereket magáénak tudható…