Jegyvásárlás

Program


Padlástól a pincéig - barangolás a Budai Vigadóban (épületlátogatás&Miska tárlat)
3

Padlástól a pincéig - barangolás a Budai Vigadóban (épületlátogatás&Miska tárlat)

Jöjjön el a Budai Vigadó csodálatosan felújított épületébe, és töltsön el nálunk egy izgalmas délutánt! Ismerje meg a Hagyományok Házát a padlástól a pincéig, járja be a kerengőt, csodálja meg az Átriumot, és fedezze fel a színháztermet a zárt karzatról egy mindent átfogó épületbejárás alkalmával.

Aktuális előadások



Jöjjön el a Budai Vigadó csodálatosan felújított épületébe, és töltsön el nálunk egy izgalmas délutánt! Ismerje meg a Hagyományok Házát a padlástól a pincéig, járja be a kerengőt, csodálja meg az Átriumot, és fedezze fel a színháztermet a zárt karzatról egy mindent átfogó épületbejárás alkalmával. Vezetett túráinkon olyan tereket, termeket és titkokat fedezhet fel, amelyeket kizárólag ezen alkalmak során árulnak el tárlatvezetőink.

A program során látogatóink teázással egybekötve fedezhetik fel az épület titkait, a vezetett túra tárlatvezetéssel zárul a Miska-kiállításon, középkori városfalak és emberforma boroskancsók között.

Barangolásra fel!

A program hossza: ~ 1,5 óra

 

Ajánló


Vedd ölbe, ringasd, énekelj! – ezzel a gondolattal hívjuk a kisgyermekes családokat három év alatti gyerekekkel a Ringató-foglalkozásokra, ahol cél…

Titkokat rejtő palota? Szellemi, históriai, építészettörténeti kalandozás? Mindez együtt és külön-külön is igaz az egykori patika- és lakóházra, amely a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!