Jegyvásárlás

Program


Pannon Filharmonikusok

Pannon Filharmonikusok

Műsor:
A. Vivaldi: g-moll versenymű két gordonkára és zenekarra, RV 531 10’
R. Schumann: a-moll gordonkaverseny, op. 129 25’
F. Schubert: VIII. (C-dúr) szimfónia, D.944, „Nagy C-dúr szimfónia” 48’

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 23. hétfő, 19:00

Pannon Filharmonikusok

Vezényel: Bogányi Tibor
Közreműködik: Várdai István, Bogányi Tibor - cselló

A Pannon Filharmonikusok a Nikisch Artúr-bérletben rendezett hangversenyének műsorát Velence nagy muzsikusa, Antonio Vivaldi ragyogó versenyműve indítja két gordonkára és vonószenekarra. A program folytatásában a romantikus csellórepertoár egyik legnagyobb remeke, Robert Schumann 1850-ben komponált, a zenei mélység és a hangszeres virtuozitás ritka egyensúlyát kínáló Csellóversenye csendül fel a világhírű gordonkaművész, Várdai István tolmácsolásában. A hangversenyt Schubert hatalmas léptékű alkotása, a Schumann által felfedezett, „mennyei hosszúságú” Nagy C-dúr szimfónia zárja. A koncert dirigense, a Pannon Filharmonikusok művészeti vezetője, Bogányi Tibor, aki a nyitószámban – eredeti „szakmájához” visszatérve – csellistaként is a győri közönség elé lép.     

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Ajánló


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!