Jegyvásárlás

Program


Pannon Filharmonikusok

Pannon Filharmonikusok

Műsor:
A. Vivaldi: g-moll versenymű két gordonkára és zenekarra, RV 531 10’
R. Schumann: a-moll gordonkaverseny, op. 129 25’
F. Schubert: VIII. (C-dúr) szimfónia, D.944, „Nagy C-dúr szimfónia” 48’

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 23. hétfő, 19:00

Pannon Filharmonikusok

Vezényel: Bogányi Tibor
Közreműködik: Várdai István, Bogányi Tibor - cselló

A Pannon Filharmonikusok a Nikisch Artúr-bérletben rendezett hangversenyének műsorát Velence nagy muzsikusa, Antonio Vivaldi ragyogó versenyműve indítja két gordonkára és vonószenekarra. A program folytatásában a romantikus csellórepertoár egyik legnagyobb remeke, Robert Schumann 1850-ben komponált, a zenei mélység és a hangszeres virtuozitás ritka egyensúlyát kínáló Csellóversenye csendül fel a világhírű gordonkaművész, Várdai István tolmácsolásában. A hangversenyt Schubert hatalmas léptékű alkotása, a Schumann által felfedezett, „mennyei hosszúságú” Nagy C-dúr szimfónia zárja. A koncert dirigense, a Pannon Filharmonikusok művészeti vezetője, Bogányi Tibor, aki a nyitószámban – eredeti „szakmájához” visszatérve – csellistaként is a győri közönség elé lép.     

Ajánlatunk


A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

A Szegedi Szabadtéri Játékok saját produkciójaként a Fesztivál életében először kerül színpadra a világ musicalirodalmának egyik legnépszerűbb darabja, a Chicago. A mű népszerűségét a jazz, a revü és az amerikai showbiznisz legjobb hagyományait ötvöző zenéjén kívül elévülhetetlen aktualitású témájának is köszönheti.

2022. március 15-étől a felújított Operaház ismét várja az építészet és a kultúra iránt fogékony látogatóit vezetett túrák keretében. Ismerje meg, miként született újjá az opera- és balettjátszás fellegvára, hogyan nyerték vissza eredeti fényüket az épület csodás terei, és milyen korszerű újítások várják az előadásokra érkező közönséget!

Ajánló


Eros Ramazzotti megkérdőjelezhetetlenül az egyik legsikeresebb előadó olyan dalokkal, amelyek beleírták magukat az olasz zenei törénelembe és a világ minden…

A kacagtató regény, a magyar filmek legje a színpadon. Bendegúz „meséje” a világról, és arról, mivé lesz a szilvás gombóc…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!