Jegyvásárlás

Program


Párhuzamos műfajok | „Az vagy nekem…” | Szavak és képek a szerelemről

Párhuzamos műfajok | „Az vagy nekem…” | Szavak és képek a szerelemről

Párbeszédes előadásainkon a magyar és egyetemes művészet nagy témaköreit tekintjük át a klasszikus irodalmi és képzőművészeti műfajokon keresztül.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 22. szerda, 18:00

Előadásainkon szó lesz történelemről, szerelemről, ellentétekről, szegényekről és gazdagokról, a természet változó jelentéseiről, s természetesen a művész önmagáról alkotott képéről is. Naplók, eposzok, önarcképek, csendéletek, himnuszok és még sok minden más. Egy irodalomtörténész és egy művészettörténész beszélgetése sok-sok képpel, idézetekkel, érdekes történetekkel. Középpontban a nagybetűs Művészet.

 

Az előadás témája | „Az vagy nekem…” | Szavak és képek a szerelemről

Előadók: Széchenyi Ágnes irodalomtörténész, az MTA főmunkatársa és Bellák Gábor művészettörténész, a Magyar Nemzeti Galéria főmúzeológusa

Ajánlatunk


Tartson velünk egy igazi házibuliba!

A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Ajánló


Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!