Jegyvásárlás

Program


Aktuális előadások



PÁRIZSI ÉJSZAKA
Zenés-táncos utazás Offenbach zenéjére
2024. augusztus 17. szombat 20:00 (esőnap: augusztus 18.)

A tavalyi nagy sikerű Tango with the stars című előadást követően a Margitszigeti Színház idén is nagyszabású produkciót állít színpadra az ország sztár táncosaival, Offenbach nyomán egy szenvedélyes tánc-show keretében.

A Margitszigeti Színház egy különleges találkozásra hívja közönségét, hogy együtt éljék át a legendás párizsi éjszaka örömeit egy könnyű és talán soha vissza nem térő éjszakán. Párizs éjjel, Offenbach muzsikája és a tavalyi nagy sikerű Tango with the stars produkció jól ismert sztár táncosai. Leginkább így jellemezhetnénk ezt a vadonatúj produkciót, melyben megelevenedik a francia táncos mulatók, orfeumok, csábítóan érzéki világa. A zenét pedig a mulatók örök mágusa, Jacques Offenbach fergeteges zenéi szolgáltatják.

Párizs a ledér hölgyek, a szoknyavadász fiatalemberek, a mulatók, a kánkán és a szerelem fővárosa. Augusztus 17-én életre kel minden vágy, dallam és mozdulat a Párizsi éj című produkcióban. A varázslatos éjszaka buja találkozások lehetőségét kínálja, kokottok, csillogó szemű urak és a hangulatos kávézók világában.

Offenbach zenéivel megteremtette a vidám, életigenlő, kritikus és humoros műfajt, az operettet, mely elválaszthatatlan a zeneszerző nevétől. Zenéjét ragyogó, friss szellem, elegancia jellemzi. A Párizsi éj egy Offenbach Best Of válogatás, hisz felcsendülnek a népszerű szerző legizgalmasabb és legpárizsabb dallamai. Megbújik benne némi társadalomkritika, sok humor, vidámság és elegancia és francia életérzés. Offenbach az életet egy bábszínháznak tartja, és azt az erkölcstelen léha életet mutatja be a Hoffmann meséiben is. Kikerülhetetlen stílusa és könnyed humora minden művében megjelenik, az utókor hallgatói számára is örömet, boldogságot üzenve él örökké. A szereplők mind felfűtve érkeznek, esti kikapcsolódásra, szórakozásra, és szerelmi kalandra vágynak. Szédítő pörgések, örvénylő fordulatok, fodros szoknyák, fekete harisnyakötőkkel és habos fehér alsóneműk!

Az alkotók a 2023-as sikerelőadás, a Tango with the stars csapatából kerülnek ki, a koreográfus ezúttal is Valc Szabolcs, a táncosok pedig ezúttal is az ország kedvenc táncosai!

Közreműködik: Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara
Karmester: Somogyi-Tóth Dániel

Az előadás hossza: 100 perc, szünet nélkül

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!