Jegyvásárlás

Program


Pastorale B 2020 IV/2 hangverseny

Pastorale B 2020 IV/2 hangverseny

Mesternő és tanítványa
Kertesi Ingrid és Subedi Anna

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 23. vasárnap, 16:00

Pastorale

Családi előadás-sorozat a Pesti Vigadó Dísztermében,
a Zuglói Filharmónia és a Magyar Művészeti Akadémia
közös rendezésében

Zene, tánc, kép – élmény, ismeret, öröm! 

Mesternő és tanítványa
Főszerepben: Kertesi Ingrid és Subedi Anna (ének)

Közreműködnek:
Dobozy Borbála – csembaló
Virág Emese – zongora
A Magyar Táncművészeti Egyetem balett tanszékének hallgatói
Zuglói Filharmónia - Szent István Király Szimfonikus Zenekar, vezényel: Ménesi Gergely
Szerkesztő-műsorvezető: Solymosi Tari Emőke

A különleges hangverseny egy híres énekművész-tanárt, a Liszt-díjas, Érdemes és Kiváló művész Kertesi Ingridet és kiemelkedő tehetségű fiatal tanítványát, Subedi Annát mutatja be. A két koloratúr szoprán énekesnő a koncert első részében csembalókísérettel barokk zenét ad elő, zongorakísérettel pedig klasszikus, romantikus és modern dalokat. A koncert második részében zenekari kísérettel énekelnek operaáriákat és duetteket, továbbá oratóriumrészleteket. A „mesternő és tanítványa” viszony triplán is megjelenik, mivel a koncerten csembalókíséretet vállaló Dobozy Borbála Subedi Anna csembalótanára volt, a zongoránál helyet foglaló Virág Emese pedig korrepetitorként segítette zeneakadémiai tanulmányait. A programban többek között Monteverdi, Händel, Mozart, Donizetti, Bellini, Offenbach, Debussy és Kocsár Miklós művei hangzanak el. A hangversenyt balett-produkció, vetített képanyag, valamint a művészekkel való beszélgetés is színesíti.

Ajánlatunk


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!