Jegyvásárlás

Program


Péntek 13

Péntek 13

Te mennyire vagy babonás? Ha elszalad előtted egy fekete macska összeszorul a gyomrod? Létra alatt nem sétálsz át, és ha kiszóródik a só megteszed a szükséges lépéseket, hogy elkerüld a vitát?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 13. péntek, 19:00

Ha a péntek 13-at nálunk töltöd, garantáljuk, hogy ezután ez lesz a kedvenc napod és alig várod majd, hogy ismét eljöjjön!

Ezen a napon különleges bűvész- és mentál trükkökkel illetve illúziókkal várjuk kedves vendégeinket, és a csodás trükkök közben utazást teszünk a babonák zavarba ejtő világában.

Ajánlatunk


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!