Jegyvásárlás

Program


PénteK13 – EZERSZERELEM – KOÓS RÉKA koncertestje

PénteK13 – EZERSZERELEM – KOÓS RÉKA koncertestje

Koós Réka gondolatai koncertjéről: „Ezerszerelem… – ezer éve alakul ez a koncert, a dalok, amiket nap, mint nap énekelek a színházakban, a dalok, amiket ezer éve szeretnék elénekelni. A dalok, melyekkel ezer szálon kötődöm azokhoz, akiket szeretek, akiket szerettem. Apukámhoz, az Ő örökségéhez, a világhoz a szeretteimhez.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 9. péntek, 19:00

PénteK13 – EZERSZERELEM – KOÓS RÉKA koncertestje

Sztárvendég: Csonka András

Koós Réka gondolatai koncertjéről: „Ezerszerelem… – ezer éve alakul ez a koncert, a dalok, amiket nap, mint nap énekelek a színházakban, a dalok, amiket ezer éve szeretnék elénekelni. A dalok, melyekkel ezer szálon kötődöm azokhoz, akiket szeretek, akiket szerettem. Apukámhoz, az Ő örökségéhez, a világhoz a szeretteimhez. A műfajokhoz, amik örök harcot vívnak bennem, és soha nem lehet tudni épp melyik győz: a musical, a rock, vagy épp a swing. Szerelem – szeretet, a gyermekem, a párom, a dalok, a zenék. Az emberek, akikkel együtt dolgoztam, akikkel ezen a koncerten is együtt dolgozom… A szerelem, amivel kapcsolódom az éltemhez, az ajándékhoz, amit kaptam a zenéhez, a napfényhez, a világhoz. Nincs jobb szó, ami tökéletesebben kifejezi ezt az érzelmi kavalkádot, mint, az EZERSZERELEM!”

Közreműködik: a Don Lázi Swingtet, Lázár István vezetésével.


Kedves Látogatóink!

Az Önök és munkatársaink biztonsága számunkra kiemelten fontos, ezért az alábbi intézkedéseket hozzuk annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabb módon védekezzünk a COVID19 járvány terjedése ellen.

Kérjük segítsék a vírus elleni védekezés hatékonyságát fenntartani azzal, hogy a felsoroltakat betartják intézményeinkben.

Előadásainkra érkező nézőinkre, bérlői programjainkra érkezőkre a következő intézkedések vonatkoznak:

– minden telephelyünk minden helyiségében, termében, 6 éves kor felett, KÖTELEZŐ a szájat és orrot eltakaró védőmaszk használata
Ez alól, kivételt képeznek a mozgásos programok, a program ideje alatt. A kivétel csak a foglalkozások, helyszínére vonatkozik. Abban az esetben, ha kilépnek a közösségi terekbe, kötelezővé válik a védőmaszk viselése!
– a kihelyezett kézfertőtlenítők használata fokozottan ajánlott
– ajánlott az érintkezéshez kötött üdvözlési formák (kézfogás, ölelés, stb.) mellőzése
– fokoztuk a mosdók, recepciós pult, kilincsek és a vendégforgalmi terek fertőtlenítését
– nézőinket megkérjük, hogy továbbra is az online jegyvásárlást részesítsék előnyben
– az előadásainkra való belépés testhőmérséklet ellenőrzés után történhet
– kérjük betegen ne látogassák telephelyeinket, programjainkat és előadásainkat
– a nézőink számára a maszk viselése a színházteremben is kötelező
– telephelyeinken továbbra is fokozottan ajánlott a 1,5 méteres távolságtartás betartása

Köszönjük az együttműködésüket!

Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!