Jegyvásárlás

Program


PénteK13 – Horgas Eszter és Zenekara: Szerelmes Chagall

PénteK13 – Horgas Eszter és Zenekara: Szerelmes Chagall

Horgas Eszter fuvolaművész minden évben új és izgalmas zenei crossover produkcióval lepi meg közönségét. Műfaji határok nélkül hozza létre produkcióit, 2019-ben azonban a tőle megszokottnál is különlegesebb estet álmodott meg!  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 31. péntek, 19:00

Horgas Eszter és Zenekara: Szerelmes Chagall

Horgas Eszter fuvolaművész minden évben új és izgalmas zenei crossover produkcióval lepi meg közönségét. Műfaji határok nélkül hozza létre produkcióit, 2019-ben azonban a tőle megszokottnál is különlegesebb estet álmodott meg! A múlt század legnépszerűbb újítói közül az egyik legegyedibb, Marc Chagall festőművész ihlette meg. A 97 évet élt zseni képei, hite szerelme, élettörténete óriási lehetőséget kínáltak számára egy izgalmas, megható, fülbemászó és szívbe markoló est létrehozására. A mester életútját követve orosz, zsidó, francia, amerikai klasszikus és jazz zeneművekből válogatott, bravúros feldolgozásokat hallhat a közönség.

Chagall: Széplaky Géza színművész
Angyal: Hárs Róza

Lőwenberg Dániel zongoraművész
Hárs Viktor ének, basszusgitár
Dajka Krisztián gitár
Révész Richárd zongora
Kaszás Péter dob
Pusztai Csaba ütőhangszerek

Ajánlatunk


Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a Fesztiválzenekarnak köszönhetően a Midnight Music azóta az egyik legjobb és legnépszerűbb program lett azok körében, akik fogékonyak a kultúrára, de nem szeretik a hagyományos hangversenyek kötöttségeit.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!