Jegyvásárlás

Program


PénteK13 – Pánik a fedélzeten

PénteK13 – Pánik a fedélzeten

Stephane Laporte - Patrick Laviosa: Pánik a fedélzeten
Musical comedy két részben
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 28. péntek, 19:00

A páratlan zenei világú, vérbő francia musical comedy szereplői egy házaspár vidékről, egy anya a majdnem felnőtt fiával, egy különleges sorsú bárénekesnő és egy mellőzött másodtiszt… Közös bennük, hogy mindannyian hatalmas reményekkel szállnak fel a Titanas tengerjáró fedélzetére, hogy a szárazföldön hagyhassák megoldatlan, unalmas életüket.
Közös, hogy a hajóút során kiderül róluk, senki és semmi nem az, aminek látszik. S mi a közös bennük még? Sokkal több, mint ahogy azt ők maguk gondolják. Titkaik, hazugságaik elképesztően humoros helyzetekbe sodorják őket, miközben nem tudni, a hajó hová is tart velük.

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Gary úgy érzi, mindent megad a családjának. Értük dolgozik állandóan, ügyfeleivel is ezért jár el golfozni, meccsekre. Maggie magányosnak és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!