Jegyvásárlás

Program


PénteK13 – Sound of Silence – Simon & Garfunkel dalai: Horgas Eszter – Falusi Mariann és a ClassJazz

PénteK13 – Sound of Silence – Simon & Garfunkel dalai: Horgas Eszter – Falusi Mariann és a ClassJazz

Sound of Silence – Simon & Garfunkel dalai
Horgas Eszter - Falusi Mariann és a ClassJazz Band
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 26. péntek, 19:00

A fuvolán bármit el lehet játszani – állítja Horgas Eszter fuvolaművész. Most kiváló zenekarával a mára már klasszikusnak számító Grammy-díjas Simon & Garfunkel duó legnépszerűbb dalokat fogják előadni, kicsit másképp. Az énekes-előadóművész Falusi Mariann tolmácsolásában és kivételes hangján élvezhetjük az örökzöld slágereket.
A 60-as évek két amerikai énekesének dalai olyan igényes popzenét képviselnek, ami méltán ihlette meg a két művésznőt a produkció összeállítására.
A ClassJazz Band zenekar tagjai: Dajka Krisztián gitár, Hárs Viktor basszus, ének, Kaszás Péter dob, ének, Pusztai Csaba ütőhangszerek, Révész Richárd zongora.


Ajánlatunk


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös, azonban rá kell jönnie, hogy személyazonosságát nehezebb bizonyítani, mint hitte. Mert egyre több „Billy” érkezik a hirdetésre…

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!