Jegyvásárlás

Program


Perfekcionizmus: áldás vagy átok? - Mindennapi Pszichológia

Perfekcionizmus: áldás vagy átok? - Mindennapi Pszichológia

Az elmúlt évtizedben egyre népszerűbbé vált a pszichológia tudománya, hiszen életünk minden pillanatát pókhálóként szövi át, az emberi működésünk, kapcsolataink alapját határozza meg. Emiatt érthető, hogy a médiában is töretlen népszerűség övezi. A fokozódó érdeklődést érzékelve 2021 őszétől minden hónapban egy-egy izgalmas témát jár körül a Mindennapi Pszichológia magazin és a Várkert Bazár új rendezvénysorozata, amelynek műsorvezetője Szily Nóra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 21. csütörtök, 19:00

A perfekcionizmus és a maximalizmus szavakat hallva sok embernek olyan pozitív fogalmak jutnak eszébe, mint a tökéletesség és a hibátlanság. Azonban a hajlam a perfekcionizmusra egyáltalán nem jár együtt a megelégedettség és a hibátlanság érzésével, sőt ennek a szöges ellentétéről van szó. A maximalizmus hátterében vajon a szülői elvárásoknak való megfelelés vagy gének által meghatározott jellegzetesség áll? Hogyan hat a szülői maximalizmus a gyermek, illetve annak felnőttkori teljesítményére? Mi a különbség a kóros és a hasznos perfekcionizmus között? Hogyan küzd meg a perfekcionizmussal például egy élsportoló? Ezekről a kérdésekről is beszélget Dr. Tárnok Zsanett klinikai szakpszichológus, neuropszichológus és egy élvonalbeli, sikeres sportoló.

Közreműködők:

Műsorvezető: Szily Nóra újságíró, pszichológus, coach

Szakértő: Dr. Tárnok Zsanett klinikai szakpszichológus, neuropszichológus, a Mindennapi Pszichológia Magazin kiadója és felelős szerkesztője

Vendég: Cseh László (olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ- és Európa-bajnok)

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!