Jegyvásárlás

Program


Péterfy Bori & Love Band akusztik: Fák, denevérek, piócák

Péterfy Bori & Love Band akusztik: Fák, denevérek, piócák

Lepje meg kedvesét egy koncertélménnyel Valentin nap alkalmából!
Ha február 7-14. között páros belépőjegyet vált a Péterfy Bori & Love Band akusztik koncertre, 30% kedvezményt biztosítunk mindkét jegy árából. Részletek alább!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. március 24. péntek, 19:00

Péterfy Bori színésznő-énekesnő 2007-ben alakult zenekara, a Love Band két sanzon-pop-rock lemez után egy rockzenekartól szokatlan vállalkozásba vágott: régebbi dalaik egy részét végletesen kifordították, és már-már fájdalmasan lassúra hangszerelték át. Emellett kilenc vadonatúj pszichedelikus popszámot is írtak, s ezekből a dalokból állt össze a 2B címet viselő album, amely 2010 februárjában jelent meg, és élőben már sikeresen debütált a Művészetek Palotája Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében. A zenekar ismét akusztikus koncerttel lép a közönség elé a miskolci Művészetek Házában.

Lepje meg kedvesét egy koncertélménnyel Valentin nap alkalmából!
Ha február 7-14. között páros belépőjegyet vált a Péterfy Bori & Love Band akusztik koncertre, 30% kedvezményt biztosítunk mindkét jegy árából. A kedvezmény érvényesíthető: az Miskolci Kulturális Központ  központi jegypénztárában, online a www.jegy.hu oldalon a MUHAValentin2016 kuponkód megadásával a vásárlási folyamat végén.

Jegyár: 3400 Ft, 2900 Ft, 2600 Ft

Ajánlatunk


A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A Jó estét nyár, jó estét szerelem a magyar zenés színházi irodalom egyik legkülönlegesebb, egyben legsikeresebb darabja. Ősbemutatója óta igazi klasszikussá vált, ami nem is csoda: egyszerre elgondolkodtató, kritikus látlelet a társadalmi álszentségről s az emberi hiszékenységről, ugyanakkor szórakoztató, szellemes, fordulatos, slágerekben gazdag zenés mű is.

Ajánló


Alan Turing, avagy "egy rejtett zseni élete" című előadás arra tesz kísérletet, hogy más szemszögből, közel hozva Turing alakját a…

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!