Jegyvásárlás

Program


Philippe Herreweghe és az Orchestre des Champs-Elysées

Philippe Herreweghe és az Orchestre des Champs-Elysées

A vokális zene mesterei
Philippe Herreweghe és az Orchestre des Champs-Elysées

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 20. szombat, 19:30

Mozart: 41. (C-dúr) szimfónia, K. 551 („Jupiter”)
SZÜNET
Mozart: Requiem, K. 626

Baráth Emőke (szoprán); Eva Zaïcik (mezzo); Maximilian Schmitt (tenor); Florian Boesch (basszus) Collegium Vocale Gent Orchestre des Champs-Elysées Vezényel: Philippe Herreweghe

Franz Walsegg-Stuppach gróf és az ő titokzatos „szürke küldönce”: a Mozart-legendárium ismert alakjai, a Requiem keletkezéstörténetének kulcsszereplői. Az általuk megrendelt mű, amelyet Mozart halála rögvest a végzetszerűség kultikus jegyével gazdagított, ezen az estén Philippe Herreweghe vezényletével szólal majd meg Mozart egy másik „kulcsműve”, a Jupiter-szimfónia társaságában. A történetileg informált előadások nagy úttörője, Herreweghe és majd fél évszázada alapított historikus csodaegyüttese, a Collegium Vocale Gent a 2010 óta ugyancsak a belga muzsikus irányításával működő párizsi zenekar, az Orchestre des Champs-Elysées társaságában szerepel majd a koncerten, ahol is a Requiem énekes szólistáinak sorában a régizene és az opera világában egyre keresettebb fiatal szopránunk, Baráth Emőke is fellép.

Ajánlatunk


zenés játék két részben

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!