Jegyvásárlás

Program


Pinokkió / MINIMATINÉ

Pinokkió / MINIMATINÉ

„Dzsepettó amolyan odúféle földszinti szobácskában lakott, a lépcső alatt. Ahogy hazaért, rögtön előszedte a szerszámait, és nekiült, hogy kifaragja a tuskóból a bábut. „De milyen nevet adjak neki? - mormolta magában. - Tudom már: Pinokkió lesz, így fogják hívni, Pinokkiónak.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 26. szombat, 11:00

Szerencsés név; ismertem egy családot, abban mindenkit Pinokkiónak hívtak.” Ha már megvan a név, legyen meg mielőbb a gazdája is. Az öreg hát alaposan nekilátott, és csakhamar elkészült előbb a haj, aztán a homlok, aztán a két szem. Csak azt találta Dzsepettó fölöttébb furcsának, hogy ez a két szem, mihelyt elkészült, nyomban meg is mozdult. Megmozdult, rászegeződött, és elkezdte mereven bámulni. Sehogy se tetszett neki a fából faragott szempárnak ez a nagy figyelme. - Hát te meg mit bámészkodol így, ha egyszer fából vagy?! - dohogta. Semmi válasz.” Carlo Collodi meséje, a fabábuból lett kisgyerek története nemcsak izgalmakban, érzelmekben gazdag jelenetekben bővelkedik, de könnyed, érthető formában beszéli el azt is, mitől válik az ember emberré.
Korosztály: 3-8 év

Közreműködők:
Ventoscala Sinfonietta (zenekarvezető: Dobszay-Meskó Ilona)
mesemondó: Lukácsházi Győző

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!