Jegyvásárlás

Program


Piros-kék kártyafantáziák - Dr. Szabó G.Gábor bűvész estje
2

Piros-kék kártyafantáziák - Dr. Szabó G.Gábor bűvész estje

A nemzetközileg is elismert és díjazott Dr. Szabó G. Gábor kártyabűvész vadonatúj önálló estjén – 1 piros és 1 kék csomag kártya lapjainak segítségével – a közönséggel együtt, interaktív és szórakoztató módon teremti meg a gyerekkorból is ismert közös élményt: a Csodát! Tartson velünk és élje át újra, vagy talán életében először, milyen is a lehetetlen megtapasztalása!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 19. csütörtök, 18:00

Piros-kék kártyafantáziák - Dr. Szabó G.Gábor bűvész estje

Dr. Szabó G. Gábor 41 éves bűvész-pályafutása során több mint 30 országban mutatta be tudományát, s évek óta osztja meg elméleti és gyakorlati tudását hazai és külföldi kollégákkal, s tart szemináriumokat Európa szerte. Saját mutatványaiból álló változatos versenyprogramjait rengeteg mérvadó hazai és nemzetközi versenyen is bemutatta, többek között különdíjat kapott Európa legjelentősebb close-up (mikro-mágia) versenyén, Londonban. 2017-ben pedig Corodini Emlékgyűrűt kapott, mely az egyik legrangosabb hazai szakmai elismerés bűvészek számára. Tagja több igen neves nemzetközi szakmai szervezetnek (The Magic Circle (London), IBM TVP for Hungary, a Juan Tamariz nevével fémjelzett,ún. Escorial nevű nemzetközi kártyabűvész-workshop stb.), illetve elnöke az általa is alapított 11 éves Figaro Bűvészklubnak. Több, különböző tematikájú önálló estje mellett, megálmodója, alapítója és házigazdája a Magyarországon egyedülálló „Varázs-Szalon” sorozatnak, melynek 6 év alatt 42. része valósult meg.

Fotó: Tóth Balázs

Ajánlatunk


Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!