Jegyvásárlás

Program


Platón:  A VÉDŐBESZÉD  -  előadja: MAKRANCZI ZALÁN

Platón: A VÉDŐBESZÉD - előadja: MAKRANCZI ZALÁN

"A vizsgálódás nélküli élet, nem embernek való élet." - üzeni nekünk Szókratész.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. december 14. hétfő, 19:30

Lehet, hogy léteznek örökérvényű problémák, amiket érdemes újra és újra elővenni és megvizsgálni, mert a saját magunk jobbá tételénél semmi sem lehet fontosabb, mert ez lehet az első lépés ahhoz, hogy a világot is jobbá tehessük.
"A vizsgálódás nélküli élet, nem embernek való élet." - üzeni nekünk Szókratész.

előadja: MAKRANCZI Zalán

"Ejnye, te athéni polgár, nem szégyelled magad, hogy mindig csak a vagyonod gyarapítására van gondod, meg a hírnevedre, de az igazságról és arról, hogy lelkedet a lehető legjobbá tedd, arról nem is gondolkodol?"

rendező: CZEIZEL Gábor


Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Ajánló


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!