Jegyvásárlás

Program


Pletykák

Pletykák

Négy előkelő házaspár érkezik egy házassági évfordulóra, a házigazdák azonban nincsenek sehol. A vendégek fantáziája elszabadul, szárnyra kelnek a pletykákra alapozott találgatások. Vajon hol az ünnepelt házaspár? Hová tűnt a teljes személyzet? Mi lesz így a vacsorával?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 10. vasárnap, 17:00

Neil Simon: Pletykák
bohózat

Négy előkelő házaspár érkezik egy házassági évfordulóra, a házigazdák azonban nincsenek sehol. A vendégek fantáziája elszabadul, szárnyra kelnek a pletykákra alapozott találgatások. Vajon hol az ünnepelt házaspár? Hová tűnt a teljes személyzet? Mi lesz így a vacsorával? Na és ki adott le lövéseket az emeleti szobában? Végül persze minden megoldódik, minden félreértésre fény derül, a pletykák szertefoszlanak, de a főkérdés megmarad: hol töltötte estéjét a hiányzó házaspár? Krimibe hajló önfeledt komédiázás a bohózatok mestere, Neil Simon tollából a Vörösmarty Színház színpadán.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Ajánló


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!