Jegyvásárlás

Program


Pódiumon a Bartók Konzi vonós tanszaka (Konzis koncertek)

Pódiumon a Bartók Konzi vonós tanszaka (Konzis koncertek)

Konzis koncertek
Pódiumon a Bartók Konzi Vonós Tanszaka

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 24. szerda, 19:00

Bachtól Bartókig

Közreműködnek: a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola és Gimnázium növendékei

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Bartók Béla Zeneművészeti és Hangszerészképző Gyakorló Szakgimnáziuma Magyarország legrégebbi középfokú zeneoktatási intézménye. Az alapításhoz szükséges összeg előteremtésében vezető szerepet játszott Liszt Ferenc, aki két jótékonysági hangversennyel támogatta az iskolát. 1840-ben 75 növendék tanult az intézményben, 10 évvel később már 200, hiszen a korábbi ének, zeneszerzés és kórus szakok mellett megalakult a zongora, hegedű, gordonka, fuvola és klarinét tanszak is. Jelenleg több mint 350 hallgatója van a Bartók Konzinak, a 23 tanszakon olyan fiatalok tanulnak, akik zeneművészi pályára készülnek. 2016 őszén debütált a Konzis koncertek sorozat, amelyben az iskola diákjai rendszeresen kapnak fellépési lehetőséget a Zeneakadémia színpadjain. Ezúttal a Konzi vonós tanszakáé lesz a főszerep.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

A Rumini Berg Judit, a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének legismertebb műve, amit több ezer gyermek olvas kötelező irodalomként, alsótagozatban.

A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!