Jegyvásárlás

Program


PR-Evolution Dance Company: Bíborka

PR-Evolution Dance Company: Bíborka

Az előadást kifejezetten óvodai csoportoknak szánjuk, a mese a környezettudatos életre hívja fel a gyerekek figyelmét mesés, játékos formában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 15. szombat, 11:00

PR-Evolution Dance Company: Bíborka

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer három testvér, Dorka, Borka és Bíborka. Dorka és Borka mindenből tudtak játékot csinálni, még a szanaszét dobált poharakból és palackokból is. Bíborka kedvenc játéka csak Alfréd a láma volt. A lányok álomvilág-beli kalandjain keresztül megjelenik előttünk egy amerikai préri kutya, egy lilaszínben pompázó lazac és egy cuki kolibri, valamint a környezetvédelemmel kapcsolatos gondolatok, feladatok, lehetőségek.

Táncolják: Bogáti Fanni, Kaiser Fruzsina, Rudisch Boglárka

Koreográfus: Nemes Zsófia
Jelmez: Nemes Nóra

Időtartam: 40 perc

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

Ajánló


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!