Jegyvásárlás

Program


Privátilag 60 - Kárpáti Dódi Születésnapi Projekt

Privátilag 60 - Kárpáti Dódi Születésnapi Projekt

A Quimby trombitásaként és trollhangú énekeseként ismert Kárpáti Dódi 60. születésnapját ünnepeljük.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 23. hétfő, 20:00

A koncerten olyan zenészek ünneplik, mint saját zenekarai, a Quimby és a Priváti Projekt, valamint a világhírű francia trombitás, Erik Truffaz, a lengyel zongoravirtuóz Paweł Kaczmarczyk, az albán-magyar énekesnő, Alba Hyseni, Barabás Lőrinc és Frankie Lato.

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!