Jegyvásárlás

Program


Radar - Jogos a pánik? Nagy Balázzsal a klímaváltozásról

Radar - Jogos a pánik? Nagy Balázzsal a klímaváltozásról

Egy téma, egy szakértő, egy hullámhossz. A Radar című előadásban feltérképezünk egy-egy számunkra érdekes témát.
Novemberi vendégünk: Nagy Balázs, grafikus

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 23. szombat, 19:00

Egy téma, egy szakértő, egy hullámhossz. A Radar című előadásban feltérképezünk egy-egy számunkra érdekes témát.

 

Meghívott szakértőnk segítségével elemezzük az aktuális álláspontokat, trendeket, elképzeléseket, és az improvizáció segítségével a radarképre teszünk mindent, ami felmerül a téma kapcsán.

 

Novemberi vendégünk: Nagy Balázs

Novemberben radaron a klímaváltozás: van okunk pánikra, vagy fölösleges a pánikkeltés? Mi az, amit egyénileg tudunk tenni itt és most, hogy ne romoljon tovább a klímahelyzet? Milyen felelősségünk van egyénileg a klímaváltozásban? És közösségileg? Ha mi, Magyarországon teszünk bármit, annak van látható hatása? 

Van-e hatása, hogyha kampányszerűen foglalkozunk a klímaváltozással? A most kialakuló klímahisztéria, pánik, hype segít-e a helyzetet reálisan látni, vagy amíg nem érezzük radikálisan, személyesen a klímaváltozás hatásait, nem tudjuk életben tartani ezt a témát? 

 

Meghívott szakértőnk: Nagy Balázs

 

Geográfus szakon végzett, jelenleg egyetemi docens az ELTÉ-n, a Földgömb tudományos-ismeretterjesztő lap főszerkesztője. A klímaváltozás és környezetváltozás kutatásával foglalkozik. Nem mások kutatási adataiból dolgozik, hanem saját kutatásokkal, kutatócsapatokkal gyűjtött adatokból. Az Alföldtől az Antarktiszig végez méréseket: a múltban lezajlott eseményeket és a jelenben történő változásokat is vizsgálja, és ezeket hasonlítja össze. 

A klímaváltozás okainak kutatása helyett arra fókuszál, hogy mik a következményei, valós adatokkal alátámasztva, és arra igyekszik felhívni a figyelmet, hogy a változások hatására mire számíthatunk, milyen világban élhetünk majd a jövőben.

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!