Jegyvásárlás

Program


Rájátszás

Rájátszás

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 9. vasárnap, 19:00

Az utóbbi évek legizgalmasabb irodalmi és zenei produkciója, amelyben a létrehozás és az előadás nem arról szól, hogyan lesz valakiből sztár, hanem arról: hogyan lesz egy dal nagyon jó. Az eredetileg alkalminak szánt csapat sikere azt bizonyítja, hogy kortárs költőnek lenni lehet menő, és nem minden popzenész adja el a lelkét. Beck Zoltán (30Y), Egyed Péter (Óriás), Kollár-Klemencz László (Kistehén), Szűcs Krisztián (HS7), Jancsovics Máté, Grecsó Krisztián, Háy János, Kemény István és alkalmi vendégeik egyedülálló koncertje.

Ajánlatunk


Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Ajánló


Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!