Jegyvásárlás

Program


Ramen shop - Ízek a múltból

Ramen shop - Ízek a múltból

Ramen shop - Ízek a múltból
Ramen Teh
japán-szingapúri filmdráma, 89 perc, 2018
eredeti nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 18. kedd, 13:15

Rendező: Eric Khoo

Szereplők: Tsuyoshi Ihara, Takumi Saitoh, Seiko Matsuda, Jeanette Aw

Maszato, a fiatal japán ramenséf apja halála után egy régi levelekkel és emléktárgyakkal teli bőröndöt talál. A rejtélyes csomag anyjáé volt, aki Szingapúrból költözött Japánba, és fiatalon, még Maszato gyerekkorában meghalt. A levelek közül előbukkan egy feljegyzésekkel teli piros jegyzetfüzet is. A lapjain talált feljegyzések olvastán Maszato eldönti: Szingapúrba utazik, hogy felkutassa családjának gyökereit, és megtudja, milyen titkokat hagytak maguk mögött a szülei. A hatalmas város színes forgatagában különleges receptekre, régi és felkavaró családi történetekre és elfeledettnek hitt titkokra bukkan.

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!