Jegyvásárlás

Program


Random Trip - Darkside / Brightside

Random Trip - Darkside / Brightside

A váratlan öröm adrenalin-robbantó erejét közvetítő Random Trip koncertsorozat az ország legszélesebb spektrumú improvizációs élő produkciója, amely Delov Jávor dobos és DJ Q-Cee lemezlovas vezetésével immár tizenegy éve hozza ki a legjobbat a legkülönfélébb műfajú hazai és külföldi előadók alkalmi zenés utazásából.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 22. szerda, 20:00

Random Trip - Darkside / Brightside

Közreműködők:
Delov Jávor - dob
DJ Q-Cee - lemezlovas

A váratlan öröm adrenalin-robbantó erejét közvetítő Random Trip koncertsorozat az ország legszélesebb spektrumú improvizációs élő produkciója, amely Delov Jávor dobos és DJ Q-Cee lemezlovas vezetésével immár tizenegy éve hozza ki a legjobbat a legkülönfélébb műfajú hazai és külföldi előadók alkalmi zenés utazásából. Most főleg olyat tesznek, amit még soha: kétfelvonásos estjük első felét sötét tónusú, nagyobb lélegzetű „elszállások”, a másodikat fény, tánc, létező és nem létező népek zenéi jellemzik.

A kis klubokból a legnagyobb színpadokig nőtt Random Trip Delov (a Pilvaker, a Turbo és számos más projekt dobosa) és Q-Cee (a Vinyl Warriorz dj-je) kreatív vezetésével mindig arra törekedett, hogy a meglepő módon összepárosított zenészek egymást felfedezve alkossanak egyszerit, de mindenkit felvillanyozót. A koncertekből idővel készítettek olyan párlatot is, amely megkomponálva, stúdióban rögzítve, rádiós slágerként szintén helyt áll és pop, rock, hiphop, soul, elektronikus zene, jazz, népzene összesimuló elegyeként is sokszorosan hat. A műfajok és zenészkorosztályok váratlan találkozása ezen az esten két, egymástól teljesen eltérő hangulatú - és részben felállású - szetten át utaztatja a közönséget. A Darkside című első részét sok instrumentális betét, lebegés, jazz és hiphop, poétikus hangulat és szabadversek jellemzik, továbbá egy erre az alkalomra megálmodott vetítés. A Brightside című második részben mindezek ellentéte uralkodik: fények, ragyogás, táncos ritmusok, a karibi öböl forró levegője, soul és funk, létező és nem létező népek zenéi. Különleges Random-ünnep!

Ajánlatunk


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

A Rumini Berg Judit, a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének legismertebb műve, amit több ezer gyermek olvas kötelező irodalomként, alsótagozatban.

elkafkásodás két részben

Ajánló


A német színház és film megújítója, Rainer Werner Fassbinder műve egy idősödő takarítónő és egy bevándorló szerelmén keresztül az emberi…

Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!