Jegyvásárlás

Program


Ránki Fülöp

Ránki Fülöp

Dukay Barnabás művei
Messiaen: A kerti poszáta

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 23. szerda, 19:00

Ránki Fülöp (zongora)

A legifjabb magyar zongorista generáció egyik kiemelkedő művésze Ránki Fülöp. A fiatal zongoraművész 2018-ban szerezte meg mesterdiplomáját a Zeneakadémián, ám ennek ellenére komoly múlt áll már mögötte: fellépett Magyarország legfontosabb koncerttermeiben, többek között a Zeneakadémia Nagytermében, a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben, de Portóban, Rómában, Bécsben, Isztambulban, valamint franciaországi és japán zongorafesztiválokon is megfordult. Pályája során szólistaként többek között Keller András és Kocsis Zoltán karmesterekkel dolgozott együtt, és több magyarországi bemutatón is részt vett: Dukay Barnabás jó néhány szóló és háromzongorás művének ősbemutatóján játszhatott, illetve Olivier Messiaen két jelentős zenekari művének magyarországi premierjében is közreműködött.

Ajánlatunk


Dubrovay László Faust, az elkárhozott című táncdrámájának ősbemutatója a Müpában valósult meg 2016-ban, a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében. A Goethe remekműve által ihletett nagyszabású produkció a 2023/24-es évadban debütált a Pécsi Nemzeti Színház nagyszínpadán, 2024-ben pedig újra színre kerül a Müpa Fesztivál Színházában.

Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az Osztrák-Magyar Haydn Zenekar mind munkássága fontos fejezetei.

A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

Ajánló


A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át…

A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

A Jazz Side Story első kiadása 2018-ban egymást követően kétszer megtöltötte a Fesztivál Színházat. Szőke Nikoletta, Gájer Bálint és zenésztársaik…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!