Jegyvásárlás

Program


zzRebecca
9

zzRebecca

A rejtélyes mese legelső bemutatójára 2006-ban, Bécsben került sor, 2010-ben pedig elfoglalta méltó helyét a Budapesti Operettszínház színpadán, ahol azóta is töretlen sikernek örvend.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 6. hétfő, 17:00

Rebecca – A Manderley-ház asszonya

Daphne du Maurier 1938-ban írt A Manderley-ház asszonya című könyvének sikeréhez nagyban hozzájárult, hogy később maga Alfred Hitchcock vitte filmvászonra. A lebilincselő, már-már krimiszerű regény történetének musical-formába öntésével régi terve vált valóra a Grammy-díjas Lévay Szilveszternek és állandó szerzőtársának, Michael Kunzének is. A történetet a musicalben a főszereplő naiva, „Én” elmesélésében ismerhetjük meg. A fiatal nő egy Côte d'Azur-i szállodában ismerkedik meg Lord Maxim de Winterrel, akinek felesége, Rebecca rejtélyes módon vesztette életét. Az udvarlás után ő lesz a második Mrs. de Winter, és férjével annak vidéki otthonába, a legendás Manderleybe költözik, melyet az első pillanattól ridegnek, barátságtalannak lát. Ráadásul nyomasztó súllyal nehezedik rá az első Mrs. de Winter emléke, aki jelen van a ház minden tárgyában, szegletében, de legfőképp Mrs. Danvers, a házvezetőnő gondolataiban. Az új úrnő úgy érzi, Mrs. Danvers figyeli minden lépését, és állandó gyanakvással, rosszindulattal veszi körül. Férje, Maxim is egyre megközelíthetetlenebbnek tűnik számára sötét emlékekkel teli otthonában. A helyzet még tovább romlik, amikor megtalálják a vízbe fúlt Rebecca holttestét, és újból vizsgálni kezdik az asszony halálának körülményeit.
A rejtélyes mese legelső bemutatójára 2006-ban, Bécsben került sor, 2010-ben pedig elfoglalta méltó helyét a Budapesti Operettszínház színpadán, ahol azóta is töretlen sikernek örvend.

Színpadraállítási jogok világszerte: VBW International GmbH
A Rebecca című darabot Magyarországon a Pentaton Koncert- és Művészügynökség képviseli.

Közreműködik: a Musical Együttes és a Színház Zenekara, Bakos Vera, Fa Géza, Kapeller Anasztázia, Marton Lajos, Meszter Ervin, Szabó Barna.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!