Jegyvásárlás

Program


Rebeka

Rebeka

Dr. Tamás Attila fiatal sztárpszichológus izgalmas, szakmailag is színvonalas előadásaiért az egész ország rajong. Az élete is tökéletesnek látszik: gyönyörű felesége épp most várja az első gyereküket, minden szép és csillogó.

Hősünknek egyetlen gyenge pontja van csak, az egyik páciense: Márta.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 13. péntek, 19:00

Dr. Tamás Attila fiatal sztárpszichológus izgalmas, szakmailag is színvonalas előadásaiért az egész ország rajong. Az élete is tökéletesnek látszik: gyönyörű felesége épp most várja az első gyereküket, minden szép és csillogó. 

Hősünknek egyetlen gyenge pontja van csak, az egyik páciense: Márta. Ennél a borderline szindrómával küzdő szürke, fárasztó, jelentéktelen nőnél semmilyen eredményt nem tudott elérni a hosszú terápia során. De elküldeni sem sikerül, mert Márta mindig visszatér, mint a bumeráng. Folyton panaszkodik, sajnáltatja magát, egy ideje már a magánéletét sem tartja tiszteletben: éjszakánként telefonon hívogatja Attilát és öngyilkossággal fenyegetőzik. Kezelhetetlennek tűnik a helyzet.

Aztán egy alkalommal, amikor Attila kísérletképpen hipnózist alkalmaz nála, váratlan dolog történik. Valaki más ébred fel, mint aki korábban lehunyta a szemét. Egy Mártában lakó másik nő. Az események ezután felgyorsulnak, valóság és képzelet elkezd végzetesen összekeveredni. 

Úgy tűnik, pszichológusunk élete a teljes összeomlás felé tart. 

Vagy lehet, hogy éppen most kezdődik el? 

 

A darab szokatlan alaphelyzetben mutatja meg életünk nagyon is szokványos helyzeteit és nagy kérdéseit.

Melyikünk beteg és ki az egészséges?

Hozzáférhet-e a lélekhez a tudomány? 

Mi a valóság, mi a képzelet – és melyik a szebb?

Mit jelent végül is, hogy: élni?

Bele lehet szeretni valakibe, aki nem létezik? 

És a szerelem létezik?

 

A Rebeka egy szerelmi négyszög története. 

Három szereplővel. 

Két színészre.  

Ajánlatunk


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!