Jegyvásárlás

Program


Current events



Ott vannak először is azok az alkalmazottak, akiknek ez a mindennapi munkahelyük: tisztviselők, irodisták, őrség, kocsisok majd sofőrök, karbantartók, takarítók, fűtők. Az ő „üzemi étkeztetésükre” minden munkanapon szükség volt és van.

A második csoport a képviselők – ők az ülésszakok idején olykor napokig ki se mozdultak a Házból – meg a gyorsírók és újságírók, akik soha nem hagyhatják el őrhelyüket.

A legnehezebb, bár csak időközönként mutatkozó feladat az ünnepi lakomák, nagy fogadások lebonyolítása. Ehhez kuktától séfig, pikolótól teremfőnökig az egész csapatnak olyan színvonalon kell teljesíteni, mintha ötcsillagos hotel éttermében dolgoznának.
Százhúsz év vendéglátóiról és persze vendégeikről is szól a mese.

Előadó: Saly Noémi művelődéstörténész

Suggestions


Aranyosi Péter önálló estjében közéleti kérdéseket boncolgatva elmeséli, hogyan is boldogul egy magafajta ötvenes a felgyorsult, közösségi oldalakkal és PIN…

Az aszú a magyar borkultúra igazi kincse – a Tokaji borvidék különleges ajándéka, ahol a természet és a borász mestersége…

Warning! The basket time limit is about to expire!
estimated time left:
00:00

item(s) in basket

total:


Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.