Jegyvásárlás

Program


RePlay

RePlay

Replay. Azoknak, akik este színházba mennének, de nem mennek… MERT MI JÖVÜNK!!!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 16. csütörtök, 19:30

„Tudod mi jutott eszembe? Ha már tényleg nem ugyanaz az a csávó vagy, mint 12 éve, akkor nem eshet olyan nehezedre a bocsánatkérés... Hiszen ezt a szörnyűséget egy korábbi éned követte el, akihez már semmi közöd, jól mondom? De csak tegyük fel, játsszunk el a gondolattal, hogy – ne adj isten – ugyanaz a fazon vagy, aki képes ilyesmire… Hát, nem is tudom Viktor… Egy ilyen esetben egy szimpla bocsánatkérés Zsuzsitól, még bőven kevés is… Nincs igazam?”

Számokban:
Van ez a 3 arc. 1 darabig igazából csak 2. Van 1 nappali, ahonnan valamiért 1 idő után se ki, se be. Van 1 közös múlt, ami igen érdekes körülmények között visszaidéződik. Van minderre 70 - 80 perc, reál-időben. 0% bevonás, 100% kukkolószínház, 1 karnyújtásnyira! Nappali kapacitásától függően 10 - 20 néző… 3 játszó… 1 közös exkluzív élmény.
Jelige: Ti vagytok a falak.

Zsuzsi: Jobbágy Kata, Viktor: Kardos János, Tibi: Boda Tibor

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!