Jegyvásárlás

Program


Riviéra - Orlai Produkciós Iroda

Riviéra - Orlai Produkciós Iroda

Létezik-e akkora szerelem, amiért érdemes kockáztatni a jövőjét? Képesek-e az érzelmek mindent felülírni?
Erre keresi a választ a szerző.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 6. hétfő, 19:00

Riviéra - Orlai Produkciós Iroda
vígjáték

A vígjátéknak aposztrofált Riviéra valójában inkább egy keserédes komédia. A darab helyszíne egy áruház ruhaosztálya, ahol Misch, a minden női szívet megdobogtató kereskedősegéd éjszakai kirakatrendezésre készül. A viaszbabák elegáns nagyestélyiket és szmokingokat kapnak, ez illik a dél-franciaországi Riviéra miliőjéhez. Munkáját és nyugalmát csak az zavarja meg, hogy Casella, az áruház Amerikát is megjárt, mérhetetlenül gazdag tulajdonosa, aki nem mellesleg Misch gyerekkori barátja, szemet vet szerelmére, a kesztyűosztályon dolgozó Lujzára. A sikertelen segéd és a sikeres multimilliomos konfliktusa feléled, amikor Casella magával hívja az elbűvölő szépségű lányt az igazi Riviérára. Lujzának a szerelem és a jólét között kell döntenie. Létezik-e akkora szerelem, amiért érdemes kockáztatni a jövőjét? Képesek-e az érzelmek mindent felülírni? Erre keresi a választ a szerző.

Az előadás a Vaskakas Bábszínház Győr és az Orlai Produkciós Iroda és a FÜGE együttműködésében jött létre.

Főbb szerepekben: Kovács Patrícia, Ullmann Mónika és Szabó Kimmel Tamás,
Rendező: Benedek Miklós (Kossuth- és Jászai Mari-díjas, Érdemes és Kiváló művész)

Az előadás hossza 140 perc két részben.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!