Jegyvásárlás

Program


Roberto Fonseca Trio

Roberto Fonseca Trio

A kubai Roberto Fonseca, generációja egyik legkarizmatikusabb billentyűse. Neve akkor lett világszerte ismert, mikor 2003-ban az elhunyt Rubén González után a legendás Buena Vista Social Club tagja lett.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 8. kedd, 20:00

Magyarországon első ízben lép fel Roberto Fonseca triójával. A zenekarában Ramsés Rodríguez dobon és ütőhangszereken, Yandy Martínez pedig basszusgitáron és bőgőn játszik, mindketten évek óta Fonseca formációinak tagjai.

Ajánlatunk


Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

Ajánló


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!