Jegyvásárlás

Program


Röhögjünk együtt Kalocsai Zsuzsával

Röhögjünk együtt Kalocsai Zsuzsával

Népszerű sztárok zenés vizsgáztatása
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 16. vasárnap, 15:00

Ahhoz, hogy valaki színész legyen, felvételiznie kell. Amíg a mesterségét tanulja, minden évben számot kell adnia tudásáról. Amikor már a pályán van amellett, hogy minden este vizsgázik a közönség előtt, nem ritkák a castingok sem. De vajon, mi van akkor, ha a vizsgáztatást nem a szakma, hanem a közönség irányítja?
Ligeti Éva  60 éve ül a zongora mögött és kíséri a színészeket. Ez most is így lesz. Őt már nem érheti meglepetés. De a meghívott híres-neves sztárt falhoz tudjuk állítani? A vizsgát Pille Tamás moderálja és minden előadásra más, más sztárt kér fel a megmérettetésre.

A BUDAI KOMÉDIÁSOK produkciója

A programsorozat helyszíne a 6szín kávézója!

A kávézó az emeleten található. Lépcsővel lehet csak megközelíteni.
Megértésüket köszönjük!
 

Műsorvezető: Pille Tamás
A zongoránál: Ligeti Éva

Ajánlatunk


A FrenÁk Társulat legfrissebb produkciójában egy dinamikus, fiatal csapat áll színpadra, melynek kreatív táncosai színes kulturális hátterük és nyelvi különbségeik energiáiból építkezve új alkotói szemlélettel kapcsolódnak a FrenÁk alkotta koncepcióhoz. Az összművészeti, multimediális alkotásban a két, egymást ellenpontozó, egyben egymást kiegészítő rész korunk ellentmondásaira reflektál.

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Ajánló


Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben…

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!