Jegyvásárlás

Program


ROMANI DESIGN Workshop – A Szubjektív c. kiállítás FINISSZÁZSa -15:00-18:00

ROMANI DESIGN Workshop – A Szubjektív c. kiállítás FINISSZÁZSa -15:00-18:00

A Szubjektív – Az Iparművészeti Múzeum új szerzeményei a Várkert Bazárban kiállítás finisszázsán itt lesz velünk Varga Erika és Varga Helena a ROMANI DESIGN tervezői, 15.00- 18.00 óra között kiállítás búcsúztató workshoppal készülnek. A Romani Design workshopján a résztvevők a roma viseleti kultúrát jellemző motívumok felhasználásával készíthetik el az egyedileg fonott, bőr és réz ROMANI ékszereket, valamint saját ruhaterveket készíthetnek…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 26. vasárnap, 15:00

A belépővel a kiállítás is megtekinthető. Vegyen részt a Szubjektív – Az Iparművészeti Múzeum új szerzeményei a Várkert Bazárban FINISSZÁZS mindegyik eseményén. Ha mindkét előadásra vásárol 20% kedvezményt kap!

 

 

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy generáció tagja és képtelen megérteni az unokáját, vagy az ipszilon generációé, és kiborítják a nagyszülei, nézze meg ezt a darabot. Aki egyszerűen szereti a színházat, nézze meg ezt a darabot.”

Ajánló


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!