Jegyvásárlás

Program


Rómeó és Júlia Kényeztető Pillanatok Pároknak
2

Rómeó és Júlia Kényeztető Pillanatok Pároknak

Páros kényeztetés varázslatos környezetben Magyarország egyik legmodernebb day spa szalonjában.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:00

Varázslatos környezetben, egzotikus illatokkal, mesés színekkel és lágy zenével fűszerezve varázsolják el exkluzív programunkkal a résztvevő párt. Magyarország egyik legmodernebb day spa szalonjában varázsolják el a résztvevőket. Júliát a tökéletes bőrvédelmet nyújtó, királynői Monoi di Tiaré arckezeléssel kényeztetik, miközben Rómeót egy izomlazító hát- és vállmasszázzsal frissítik.

A spa szó latin jelentése: vízből eredő egészség. A római katonák felfedezték, hogy a meleg ásványi eredetű források gyógyítani tudják a csatákban szerzett sebeket és a fájó izmokat.

Fontos információk

Helyszín: Budapest, V. kerület, Zoltán utca

A program 45 percig tart a day spa-ban.

A kezelés időtartamán kívül előtte 1 órát, utána pedig 2 órát tölthet el nálunk a pár, pihenéssel, Fürdő- valamint Szauna-világunk használatával.

A voucher 2 fő részvételét biztosítja.A program alsó korhatára 18 év.

Javasoljuk a kényelmes öltözetet, mi mindent biztosítunk a helyszínen, ami az ottléthez szükséges (törülközőt, papucsot, fürdőköpenyt, testápolási szereket), ezért semmit sem szükséges magával hoznia.

 

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!