Jegyvásárlás

Program


Rozsnyói Péter - Jazz itt!

Rozsnyói Péter - Jazz itt!

Jazz itt! - Rozsnyói Péter

Rögtönzött darabok és saját szerzemények

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 27. kedd, 19:00

Jazz itt! - Rozsnyói Péter
Rögtönzött darabok és saját szerzemények

Rozsnyói Péter (zongora)

Rozsnyói Péter a hazai jazz élet különleges alakja, egyedi hangvételű, karizmatikus előadó. Zenéjében a klasszikus formavilág letisztultsága egyszerre jelenik meg a jazz improvizatív szabadságával. Közel húsz éve koncertezik szólóban, saját triójával és Kőszegi Imre együtteseivel. Munkásságát ‒ legyen szó jazz-zongorázásról, zeneszerzésről vagy tanításról ‒ meghatározza Bach zenéjével való folyamatos kapcsolata. Névjegyét zeneszerzőként 2010-ben, trióban megjelent albumával (Autumn Witch) tette le, melyen több, egyéni hangvételű kompozícióval határozta meg azóta kikristályosodott zenei világát. Rozsnyói a szóló improvizáció elkötelezett híve, koncertjének gerincét ‒ legutóbbi szóló albumához (Serenity Prayer, BMC 2018) hasonlóan ‒ rögtönzött darabok és saját szerzemények alkotják majd.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família minden tagjának.

Számít-e a múzsa csókja, és egyáltalán mi az? Honnan és hogyan jön a zene, a szöveg, és minden, amit nem a „józan ész” hoz létre, de ami nélkül az életnek semmi értelme?

Ajánló


A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú”…

ALESZJA POPOVA ÉS ARHANGLESZKI VLADIMIR TÁNCSTÚDIÓJA ÉVZÁRÓ BALETT GÁLA

A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!