Jegyvásárlás

Program


Rozsnyói Péter - Jazz itt!

Rozsnyói Péter - Jazz itt!

Jazz itt! - Rozsnyói Péter

Rögtönzött darabok és saját szerzemények

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 27. kedd, 19:00

Jazz itt! - Rozsnyói Péter
Rögtönzött darabok és saját szerzemények

Rozsnyói Péter (zongora)

Rozsnyói Péter a hazai jazz élet különleges alakja, egyedi hangvételű, karizmatikus előadó. Zenéjében a klasszikus formavilág letisztultsága egyszerre jelenik meg a jazz improvizatív szabadságával. Közel húsz éve koncertezik szólóban, saját triójával és Kőszegi Imre együtteseivel. Munkásságát ‒ legyen szó jazz-zongorázásról, zeneszerzésről vagy tanításról ‒ meghatározza Bach zenéjével való folyamatos kapcsolata. Névjegyét zeneszerzőként 2010-ben, trióban megjelent albumával (Autumn Witch) tette le, melyen több, egyéni hangvételű kompozícióval határozta meg azóta kikristályosodott zenei világát. Rozsnyói a szóló improvizáció elkötelezett híve, koncertjének gerincét ‒ legutóbbi szóló albumához (Serenity Prayer, BMC 2018) hasonlóan ‒ rögtönzött darabok és saját szerzemények alkotják majd.

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Ajánló


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!