Jegyvásárlás

Program


SANTIAGUERO SOY

SANTIAGUERO SOY

Ezen az estén Mindenki átélheti egy hamisíthatatlan kubai előadás és fieszta hangulatát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 21. kedd, 20:30

A Sabor D’Calle először látogat el Magyarországra és azzal a kifejezett céllal indultak el Kubából, hogy elhozzák a világ minden tájára és így most Magyarországra is Santiago de Cuba tradicionális táncait, egy teljesen új horizontot nyitva a kubai kultúra és ezen belül a szigetország keleti részének hamisíthatatlan stílusjegyeit. Santago de Cuba a karib térség egyik legbarátságosabb és egyben leginkább hagyományörző városa. Nem véletlen, hogy évtizedek óta ez a helyszín ad otthont a karib térség legnagyobb karneváljának.

Yanek Revilla, a világ legismertebb Casinero-ja – azaz kubai salsa táncosa – és a Sabor D’Calle nevű formációja végigkíséri a nézőket a kubai tánckultúra megannyi állomásán. A legnépszerűbb salsa – vagy ahogy Kubában nevezik: Casino – mellett Mambo, Son, Cha cha cha csendül fel és egy picit bepillanthatunk a térségben mai napig honos Afro-kubai ritmusok varázslatos világába is.

Ezen az estén Mindenki átélheti egy hamisíthatatlan kubai előadás és fieszta hangulatát.

Az eseményt kizárólag jó idő esetén tartjuk meg.
Esőnap: augusztus 22. (az augusztus 21-re váltott jegyek automatikusan erre a napra érvényesek amennyiben az augusztus 21-i előadás rossz idő miatt elmarad)

Augusztus 22-én a Plázson, Mindenkinek lehetősége van személyesen is találkozni a táncosokkal, hiszen ezen az estén Siófok legnépszerűbb szabadtéri klubjában egy igazi, autentikus kubai buliba várunk Minden érdeklődőt. Akik biztosan ott lesznek: Yanek Revilla és a Sabor D’Calle és a Salsa Diabólica Tánciskola közel 600 táncosa.



 

Ajánlatunk


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!