Jegyvásárlás

Program


Schubert: TÉLI UTAZÁS – JEKL LÁSZLÓ koncertje

Schubert: TÉLI UTAZÁS – JEKL LÁSZLÓ koncertje

Dalciklus Wilhelm MÜLLER verseire

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 23. szerda, 19:00

Schubert: TÉLI UTAZÁS – JEKL LÁSZLÓ koncertje

„Schubert a dalokban zenévé varázsol egy költői világot A „Winterreise” a dalok dala, variációk szenvedésre. Bénító hatást gyakorol arra, aki hallja”” (Dietrich Fischer-Dieskau)

előadja:
JEKL LÁSZLÓ opeaénekes

„A legpesszimistább ciklus, amit a zeneirodalomban valaha megírtak. Nehézsége a mélység feltárása. Nagy ambitusokat, azaz széles hangterjedelmet jár be, nagy érzelmi skálán mozog, és mivel nem igazán optimista kicsengésű, nagyon nehéz előadni.” (Polgár László)

közreműködik:
ALSZÁSZI GÁBOR - zongora

„Ez az első olyan dalciklus a műfaj történetében, amelyben a zongora nem csak hűséges kutyaként kíséri gazdáját, az énekest, hanem olykor megugatja, belemar, előreszalad, provokálja, farkcsóválva bevárja, majd meghunyászkodva, nyüszítve lekuporodik a lábához.” (Kling József, 2013 – figaro)

Ajánlatunk


Lipcse Bach, Mendelssohn, Schumann, Wagner városa - a zenetörténet egyik izgalmas helyszíne. A Gewandhaus Zenekara minden idők egyik legfontosabb szimfonikus együttese, melynek működéséhez legendás bemutatók kapcsolódnak.

A Fővárosi Nagycirkusz nyáron két különböző műsorral várja a látogatókat: hétköznap egy különleges vízi cirkuszi show-val, péntekenként és szombatonként pedig egy felnőtteknek szóló műsorral.

Egy kardforgató lovag – aki aztán fegyverét Szűz Máriának ajánlja fel. Egy középkori szívtipró – aki megtérése után lemond a házaséletről, és papnak, szerzetesnek áll. Egy nem különösebben népszerű szent – aki társaival megalapítja napjaink egyik legnagyobb szerzetesrendjét.

Ajánló


Mint a társulat korábbi munkái esetében, az Ima ereje is a csoda utáni modern kori vágyódásban gyökerezik.

F. Scott Fitzgerald műve alapján: A NAGY GATSBY zenés party két részben ősbemutató

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!