Jegyvásárlás

Program


ScrapShow - VIP jegy

ScrapShow - VIP jegy

A ScrapShow Magyarország első ScrapMechanik tematikájú rendezvénye. A résztvevők megtekinthetik a népszerű hazai tartalomgyártók által készített exkluzív videókat, személyesen találkozhatnak Balukával, együtt játszhatnak Balukával, Zondával és “Q”-val, valamint különleges ajándékokkal gazdagodhatnak.

Minden kedves ScrapMechanic rajongót várunk október 31-én a Lurdy Moziban (1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14) egy felejthetetlen show keretein belül, ahol velünk tart Baluka, Zonda és a rejtélyes “Q” avagy Dávid!

A VIP jegyet vásárlók plusz egy órás programon vesznek részt, ahol össze mérhetik építési tudásukat és a jegy mellé járó ajándékokon túl további “szuvenírekre” tehetnek szert egy kvíz keretein belül!

A VIP program 11:00 órától 14:00 óráig tart, ez idő alatt exkluzív kisvideók kerülnek levetítésre, online bejelentkezik Zonda és “Q” illetve élőben jelen lesz Baluka. Lehetőség lesz közösen játszani a videósokkal, készülünk kérdezz-felelekkel, a rendezvény zárása pedig egy dedikálás és fotózkodás. A regisztráció 10:00 órakor kezdődik, a karszalagok és az ajándékok ekkor kerülnek átadásra.

A programon csak az adott időpontra szóló jeggyel lehet részt venni!
Az eseményen jegyet nem lehet vásárolni, kizárólag interneten a jegy.hu-n, vagy a több mint 400 fizikai értékesítő helyen országszerte. A fizikai értesítő helyek listája itt érhető el: https://www.jegy.hu/jegyirodak
A jegyek limitált számban kaphatók, így minden érdeklődőnek javasoljuk, hogy mihamarabb szerezze be a jegyét!

A helyszínen velünk tart a CREATOROK Shop, ahol lehetőség lesz különleges ScrapShow termékek beszerzésére is!

A legfrissebb információkat Facebook oldalunkon tesszük közzé, így érdemes követni minket ott is: https://www.facebook.com/scrapshow.hu/
További információkért keresse fel weboldalunkat: https://www.scrapshow.hu/