Jegyvásárlás

Program


xSecond life  avagy kétéletem
8

xSecond life avagy kétéletem

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 3. vasárnap, 19:00

Second Life avagy Kétéletem 18+

A  whiskey gyáros Mészáros Máté megismerkedik Ötvös Andrással, aki mentős lett, és elbeszélgetnek arról, mi lett volna, ha színészek lennének. Ismernék-e Kovács Patríciát? De lehet, hogy ő is egy másik életet él, mint a mostani, éppen úgy, mint Járó Zsuzsa vagy Péter Kata. Schruff Milánt ebben az elképzelt életben minden más jobban foglalkoztatja, mint a színház.

Írta: Benedek Albert, Dömötör András, és a társulat

 

Ajánlatunk


Bodó Viktor új előadása az önsegítő függő csoportok mintájára és igaz történetek alapján készül. A csoport olyan szélsőséges karakterek találkozóhelye, akik egyébként soha nem ülnének le egymással. Történeteikben a reália keveredik a mindennapi abszurddal, a dráma a tragikomédiával. Egy ilyen kétórás gyűlésen megtörténhet minden, ami csak elképzelhető, és az is, ami nem.

Neoton musical musical két részben esőnap július 15.

romantikus vígjáték két részben

Ajánló


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A Medikus Zenekar 2008-ban alakult, tagjai a Semmelweis Egyetem és más hazai felsőoktatási intézmények egykori és jelenlegi hallgatói. A főleg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!