Jegyvásárlás

Program


Sérülés

Sérülés

Trainingspot Társulat: Sérülés

- zenés komplex színházi nevelési előadás -

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 5. kedd, 13:30

A Sérülés című darab a manipulációval, illetve az ezzel szembeni lehetséges viselkedési módokkal foglalkozik. A darab inspirációja a Whiplash című film volt.

„Előadásunk főszereplői a Zeneművészeti Egyetem frissen felvett karvezető szakos diákjai és az ő Liszt-díjas tanárnőjük. A tanárnő igen sajátos és mindenképp megkérdőjelezhető eszközökkel igyekszik a legtöbbet kihozni tanítványaiból. Hogy ezek az eszközök melyik karakterre milyen hatással vannak, s hogy ez hogyan befolyásolja a történet alakulását, az nagyban függ a résztvevő nézőktől.
A felismerésen túl, az előadás lehetőséget ad arra, hogy közösen gondolkodjunk arról, hogy milyen módon lehet az ilyen helyzeteket kezelni, illetve hogy meddig megyünk, mehetünk el céljaink elérése érdekében.”

Szereplők: Bora Levente/Tóth Mátyás, Boznánszky Anna, Buzási Fanni, Ivák Bence, Jobbágy Kata
Rendező: Pap Gábor, Manyasz Erika

15 éven felülieknek ajánlott!

Kép forrása: juranyihaz.hu

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!