Jegyvásárlás

Program


SEVEN Limited Edition Koncert

SEVEN Limited Edition Koncert

SEVEN képviseli a “legjobbakat” egy műfajon belül. Képviseli az unikalitást, valamint, hogy a minőség mindig hatalmas erőket képes mozgósítani.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 12. csütörtök, 20:00

Magyarország 7 különlegesen sikeres férfi énekese egyszerre, egy produkcióban áll színpadra 2018-ban az Arénában. A magyar zenei élet megkérdőjelezhetetlen nevei, a közönség és a szakma által egyaránt elismert énekesei egy koncert erejéig egy különleges, megjelenésében is elegáns műsorral állnak színpadra.

Kökény Attila, Freddie, Gáspár Laci, Takács Nikolas, Oláh Gergő, Gitano, Emilio olyan repertoárt állítottak össze, amelynek dalai ebben a formában csak itt lesznek hallhatóak. A SEVEN koncerten a közös duettek mellett egymás legnagyobb slágereit adják majd elő a művészek, és szintén kizárólag ezen alkalommal a hangszeren is játszó énekesek, egymást kísérik a koncert során.

  

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az előadók felelevenítenek egy olyan szokást, amelynek több évszázada hódoltak a zenekedvelők.

Ajánló


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!