Jegyvásárlás

Program


Shifting Roots  - Alegado Movement Language - Workshop

Shifting Roots - Alegado Movement Language - Workshop

Különleges workshopra várunk minden tánckedvelőt, egy olyan alkalomra, amelyen a test, a lélek és a szellem egyenlő fontosságú a gyakorlatok folyamatában. Joe Alegado neve nemzetközi szinten is jól ismert a táncművészek körében. A Shifting Roots – Alegado Movement Language workshop főleg a limón technikára épül, amit kezdő, haladó, illetve profi táncosok is jól tudnak követni.

A workshopon fizikai és mentális határaidat ismerheted meg és feszegetheted. Középpontban az esés, a légzés és a teljes test kordinációjának összhangja lesz, hogy megteremthesd a kapcsolatot a földdel a testesteddel és a térrel, amely körülvesz, ezáltal pedig legyőzheted az eséstől való félelmed. Betekintést nyerhetsz olyan szellemi és testi nyitottságba, ami által megtapasztalhatod a tánc fizikai kifejezését és az emberi szellem kapcsolatát. Természetesen – mivel táncról van szó – nem kevésbé fontos a zene és a ritmus. Ha pedig mindezt megtanulod együtt jól kezelni, a mozgás nem csak felszabadultság érzettel tölt majd el, hanem a tánc teljes élményét adja és személyessé, egyedivé teszi az előadásmódodat is.

2020-ban, Budapesten a Várkert Bazár az első helyszín, ahol Joe Alegado worksopot tart. A kurzuson kifejezetten figyelünk arra, hogy biztonságos körülmények között élvezhesd a mozgást, ezért mindenki számára 2,5x2,5 m helyet biztosítunk, hogy a megfelelő távolságtartás megvalósulhasson. Az órák angolul zajlanak, a fordításról természetesen    gondoskodunk. 

Starter: 10.00-11.00 – 15 perc szünet – 11.15-12.15

 

Advanced: 13.45-14.45 – 15 perc szünet – 15.00-16.00

Jegyár: 6.900 Ft / óra

Mindkét órára érvényes bérlet: 11.000 Ft

Ajánló


Három ünnep, három összművészeti koncert. A Várkert Bazár a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekarával…

Marék Veronika népszerű mesesorozata nyomán készült Boribon nyaral című zenés bábelőadást Mórocz Adrienn,…

A Karthago töretlen népszerűsége, elképesztő ereje, energiája, és igazi értéke az immár 42…