Jegyvásárlás

Program


Slam Poetry-Kiteregető

Slam Poetry-Kiteregető

Az este folyamán Görömi Eszti showcase formában mutatja be legizgalmasabb slamjeit, két slammer pedig a helyszínen csap össze, hogy a közönség által adott tematikára új szöveget írjon és három különleges versenyblokkban kiteregesse a gondolatait.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 8. csütörtök, 19:00

Slam Poetry-Kiteregető
Gömöri, Pion, Mészáros, Bárány

Adott jó sok csipesz, négy slammer, egy ikonikus klub és minden, amit a mikrofon centrifugája kibír. Az Esernyős slam poetry versenysorozatában nincsenek tabuk, se összegyűrt kéziratok, csak bivalyerős gondolatok, hogy a végére minden kitisztuljon a fejekben.

Az este folyamán Görömi Eszti showcase formában mutatja be legizgalmasabb slamjeit, két slammer pedig a helyszínen csap össze, hogy a közönség által adott tematikára új szöveget írjon és három különleges versenyblokkban kiteregesse a gondolatait. A végén az nyer, akire a legtöbb csipeszt rakja a közönség.

A programsorozat minden hónap első csütörtöki napján kerül megrendezésre.
Házigazda: Pion István, költő, író, újságíró

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Győrben ünnepel a legendás gitáros, Michael Schenker!

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!