Jegyvásárlás

Program


SlovenijaJazz & Beyond - There Be Monsters

SlovenijaJazz & Beyond - There Be Monsters

Különféle együttesekben (Vanilla Riot, Trus !, Velkro, Litošt, Borderless Orchestra / Senza Confini Orchestra) eltöltött két évtized után Boštjan Simon szlovén szaxofonos 2017-ben megalapította saját, There Be Monsters névre keresztelt szlovén-olasz kvintettjét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 31. péntek, 20:00

SlovenijaJazz & Beyond | There Be Monsters (SI/IT)

Közreműködik:

    Boštjan Simon - tenor- és szopránszaxofon
    Mirko Cisilino - trombita
    Luigi Vitale - vibrafon
    Goran Krmac - tuba
    Bojan Krhlanko - dob

Különféle együttesekben (Vanilla Riot, Trus !, Velkro, Litošt, Borderless Orchestra / Senza Confini Orchestra) eltöltött két évtized után Boštjan Simon szlovén szaxofonos 2017-ben megalapította saját, There Be Monsters névre keresztelt szlovén-olasz kvintettjét. Az angol kifejezés a régi térképeken az ismeretlen, még fel nem fedezett területeket jelölte, ahol állítólag szörnyek és más mitológiai lények laknak. Boštjan szerint a kvintett zenéje „az ismerős és az ismeretlen, a megkomponált és a nyitott hangzások között húzódó területre összpontosít.” A There Be Monsters című 2017-es bemutatkozó lemezük után a zenekar 2019-ben jelentette meg második albumát, The Ark címmel, melyhez az inspirációkat a zenészek az afrikai pigmeusok poliritmiájából, archaikus bluesokból és az improvizatív zenei hagyományból merítették.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Ajánló


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!